Doruilioi.com

 

Iubește-ți originea, iubește-ți țara, spune și altora. APEL MUZICAL către TOȚI POLITICIENII și CETĂȚENII din România. Să fim oameni apoi politicieni. Întreabă-te cine ești și vei găsi răspunsul. CINE VREA CA SĂ NE RUPEM CA NAȚIUNE? Interesele străine ne dau târcoale din veacuri, corupția internă și externă facilitează. NE AJUGE din 1989. Ascultă BALADA, esența! #RomanieTimpuriNoi, să fie auzit ca fiecare suflet românesc să decidă pentru sine, nu pentru interesele străine. Nu pentru hoți indiferent de tabără. TU cine ești? NOI cine suntem? NOI românii unde suntem și încotro? Suntem români cu #ValoriUmane. Să le păstrăm! ASCULTĂ și SHARE-DISTRIBUIE pe GRUPURI-PAGINI acest cântec-mesaj-îndemn adresat tuturor românilor ce trăiesc în România și celor aflați peste hotare, absolut tuturor românilor celor care nu și-au uitat rădăcinile, valorile, credința precum și celor care vor să-ți aducă aminte cine suntem și de unde am plecat. Țara are nevoie de tine și tu de ea. Viitorul nostru se află în România. România celor demni nu a celor care și-au cumparat diplomele, titlurile, scaunele, influența.Fundamentul, baza rezolvării crizei din #Romania2017 sunt în sufletul fiecaruia dintre noi. Noi deținem secretul. Citește mai jos, ascultă balada. Dă mai departe.

Noi românii am fost supuși încercărilor vremurilor și împreună am rezistat, am biruit. #RomaniAdevarati

Acum, pe calea tehnologiei cu frontiere practic inexistente, specia umană e mai vulnerabilă ca niciodată. Oportunitățile apar din multe direcții, atât pentru cei tineri precum și pentru cei mai înaintați în vârstă, dar cu aceste oferte-oportunități (corupție mascată, deturnare a sufletului) se ivesc și pericolele, cele mai periculoase fiind cele ascunse, și sunt multe. Educația stă la baza prosperității. Credința este fundamentul. Cultura definește lăcașul. Mereu trebuie să ne întrebăm “de ce?” apoi să vedem exact ce anume vrem în viață.

1989 – Interesele străine întotdeauna și-au demonstrat capacitatea de a submina România, dar mai cu seamă și mai subtil începând din 1989, când sa dorit destabilizarea României. Drapelul, simbolul ni sa decupat, apoi au urmat a fi “decupate” avuțiile țării, petrolul, pădurile, spicele, apele. Ba chiar și soarele ni sa luat. Ni sa implantat ideea că suntem incapabili, inapți, adormiți “în somnul cel de moarte”. Am continuat să reducem domnitorii ( “Priviți, mărețe umbre, Mihai, Ștefan, Corvine” ) la nivelul unor “mărețe umbre”, fie ele mărețe, tot reci și sumbre sunt. Subtilitatea și subliminalul au fost și continuă să fie arme ce rapid lucrează, mai cu seamă azi când IT depășește cândva viteza vântului.

Unii au înțeles, unii nu, unii ba chiar profită astfel să țină de ciolan iar unii să prindă ciolanul.

Pentru om, cel mai vechi mod de a-și asigura “hrana” a fost și este vânatul, încă se practică. Azi l-am botezat oportunitate. Iar “hrana” se pare că nu ne mai ajunge. Vrem tot mai mult, unii, pe când alții o duc de pe o zi pe alta în condiții greu de imaginat. Nu numai în România dar peste tot în lume.

“Legea super acumulării, a obezității sociale și tehnologice a devenit regula jocului care nu face decât să conducă la autodistrugerea speciei umane. Societatea trebuie văzută precum un singur macro-organism a cărui sănătate și bună dezvoltare sunt strâns dependente de bunăstarea fiecărui parte constitutivă, rescpectiv a fiecărui individ” (Adrian Toader, PhD, autorul – interpretul acestei melodii / text, citat din tratatul “BioEconomie Aplicată”, lucrare aflată în lucru).

Români, nu avem voie să cedăm! Nu avem voie să ne părăsim neamul pentru un pumn de bani.
Neamul românesc, integritatea teritorială, resursele naturale și umane, cultura strămoșească, credința, tradițiile, onoarea și demnitatea rămân. Dar numai împreună putem să reușim.

Regimul comunist-dictatorial dar și guvernele de după 1989, întreaga clasă politică indiferent de numele partidelor, fie parlamentari, miniștri, președinți, toți cu origini direct sau indirect adânc înfipte în regimul (regimele) anterior 1989, ne-au înstrăinat resursele naturale și ne-au determinat să ne înstrăinăm, unul câte unul, să luăm calea pribegiei, să ne uităm rădăcinile pentru un viitor mai bun. Au încercat să ne decimeze spiritual, moral și fizic. Dar nu au reușit! Aici suntem, noi, împreună, “Români pentru România”.

România este a poporului unit și așa trebuie să rămână. Nu este a unor interese unite, fie ele locale, naționale sau străine, indiferent de eticheta pe care o poartă.

România nu a intrat în Europa ci absolut invers, Europa și nu numai, au intrat în România.

Ai Suflet de Român! Gata cu batjocara! Români pentru România!

Viitorul nostru se află în România și avem darul de a putea face să înflorească. Cu o floare poate nu se face primăvară dar sigur se poate produce sămânța viitoarelor anotimpuri. De aici vine ideea “Rugăciune pentru un anotimp”, carte ce urmează a fi curând lansată de autorul și interpretul acestei melodii. Sunteți invitați la lansarea cărții care va fi anunțată din timp.

Ce dorim? Demnitate pentru toți românii și toată România! Gata cu “somnul cel de moarte în care ne adânciră barbarii de tirani”.

Să nu fim proprii noștri tirani. Să ne respectăm și să chemăm DEMNITATEA DIN NOI să-și spună cuvântul cu un Suflet de Român, cinstind astfel neamul și eroii dar și viitorul copiilor noștri. Să învățăm să și iertăm, să nu purtăm ură nimanui. Nu cu toții suntem la fel. Să tolerăm și în mod democratic să ne alegem destinul, avem aceast dar. Viitorul nostru se află în România. Un viitor ales conștient și democratic pentru noi nu pentru alții.

Indiferent cine se află la putere sau în opoziție, românii trebuie să fie pentru România și bunăstarea tuturor, păstrând astfel relații de prietenie atât cu țările îndepărtate dar mai cu seamă cu vecinii noștri având în vedere faptul că toți împărțim și trebuie să protejăm planeta, Terra, viața pe Pamânt în general, (Life on Terra), cea mai valoroasă formă de existență, cu demnitate, respect reciproc, credință și desigur cu eleganță. Nu degeaba suntem români.

Să ne bucurăm de viață în pace, cu dragoste față de semeni, în mod echilibrat.

Dreptate pentru Toți! Români pentru România, “Românie, Timpuri noi!”

Muzica, versuri, interpretare: Adrian Toader, PhD (www.adriantoader.eu ).

Aranjament orchestral și chitară solo: Radu Goldiș.

Acest video se află și pe YOUTUBE
la https://youtu.be/K5FurGQ7fGk pentru cei care doresc acces și acolo.

O altă pagină de interes ar fi referitor la SIMBOLURILE NAȚIONALE. Opinia voastră, a tuturor românilor este necesară. Vă așteptăm la

https://www.facebook.com/ImagineaSiDemnitateaNationala/

Vizionare, audiție plăcută. Păstrăm legătura la pagina Români Pentru România
Gata #rezistamimpreuna, #RomaniaSaTrezit ! #Rezist ca suflet, #Rezistam ca națiune și un popor unit, #NUneVindem ,#RPR #RePeRe, #AdrianToader #Romania #RespectRomania #DemnitateRomania #UnSufletDeRoman #DemnitateSufletDeRoman #RomaniPentruRomania #PiataUnirii #UnitiSalvam #RugaciunePentruUnAnotimp #RomaniaSeRenaste #NuCedam #PiataVictoriei #Cotroceni #Respect #Solidaritate #Neamtrezit #RenastereaRomaniei