Doruilioi.com

Pentru mai marii nostri-
Mesaj de advertisement # 1

 

 

Dragi prieteni va rog dați mai departe, sa citească toti mesajele mele, a unui Roman surghiunit de regimul trecut. Deși plecat din 79′ sunt cu inima franta de dor dupa țara cu cel mai mare potențial din lume si cu cei mai deștepți oameni.

Daca mai marii nostrii ar iubii Romania doar jumatate dupa cum tot spun , s-ar lasa păgubașI si ar trece chiar la fapte pentru pacea poporului ca nu cumva sa fie vărsare se sânge. In acel caz situația se escalaza la codul roșu. Odată ajunși acolo, poporul nu va mai putea fi oprit. M-a gandesc, oare acestia pe care i-am ales si I-am dar votul chiar nu se tem de popor. Uitați-va pe geamuri dragi politicieni: oare nu va inspaimantati cand vedeți colindatorii la poarta? Nu va e groaza când auziți strigăte disperate pentru dreptate? Fie va frica dragi mei si coborâți aceasta tensiune dintre popor si voi pentru ca lucrurile si predictiile sunt foarte grele si grave. Dacă ați fost votați de ce nu cedați. Alexandru Lăpușneanu in dorința sa de a conduce a spus ” Daca voi nu m-a vreți, eu va vreau”
Apoi bine mai doriți sa fiți ca el, dar intr-o vreme ca astăzi acea dorinta plina de pofta demonica se numește dictatura totalitara. Simt ca asta va este in gând la toți, si ma gândesc ca ați si implementa-o încercând prin toate metodele meschine , dar nu merge dragii mei. Niciodată nu ne vom mai întoarce înapoi. Trecutul a apus pentru totdeauna. Ce este se vede ca nimic nu mai lucrează, chiar nici democrația pentu multi nu mai este înțeleasă. La toți li s-a dat o șansa sa trăiască in libertate, dar unii nu au acceptat-o, alții nu au înțeles-o, alții si-au bătut joc, iar dupa cate se vede, voi prin aceasta libertate gresit inteleasa, manevrati poporul. Si totuși doresc sa stie toată lumea ca Libertatea este darul lui Dumnezeu. Dar toate aceste forme de conducere vor apune in curand si o noua forma de guvernare se vede la orizont, un nou curent care va inunda toata lumea in curând si va fi inteles de cei tineri carora le este pregătit viitorul. Aceasta noua forma de guvernare este
—Meritocratia—   ….. dar nu cea propagata astazi in Romania de conspiratori.  Nu te ridici pe scara puterii prin  a ura si vorbind de rau pe altii , poate pe nedrept. Daca stii ceva concret si precis precis, actioneaza. Daca nu taci din gura !
Deci numai cel care merita va liderul orecarei poziții existente in Romania si nu numai. Odata ce apare, cu repezeciune v-a cuprinde intreg pamantul. Va folosi un nou standard al constiintei si oamenii o vor accepta si vor iubii pentru ca a fost nascuta in noi si a venit timpul ca sa fie activata. Nu te vei mai putea rascula sau razboii cu nimeni pentru ca in ea, in tesutul ei aceste fapte, effecte sau cuvinte nu exista. Criteriul alegerilor nu va mai fi bazat pe
Bogație , influența, nepotism si conectiuni ci pe o inalta activare a constiinei pana la jertfa. Atunci vei putea spune cu adevarat dusmanului ” esti fratele meu” Cine-si va calca constiinta se va nimicii singur pentru ca aceasta il va tormenta amarnic si nimeni nu il va putea salva.
Atunci cel care e slab va putea spune ” sunt tare” si o intrebare cu raspuns se striga din Sfanta Carte care suna asa: ” Oare cine dispretuieste ziua Inceputurilor slabe ….” numai cel ne intelept”.
Aceasta forma de guvernare este una suprema si dreapta si toti o vor iubiri si respecta. V-am spus cu mult timp inainte ca problema la Romani nu este cea ce se vede afara, ci este efectul mare al problemei interioare. Ei care sunt folositi ca varf de lancie de forte negative negre si tinuti in confuzie, deluzie si neputand face nimic. Toate formele de guvernare pana acum ne-au intartat si ne-au invrajbit unii impotriva altora si ne-au fortat sa traim in frica, rusine si fără demnitate. Dragi conducători și lideri aleși, noi v-am votat dar vedem ca voi nu iubiți Romania jertifor ci va protectati interesele voastre si ale strainilor, Ati deschis poarta mare a Romaniei in fata vanatorilor pregatiri pentru un sezon de vanat liber.
Dragi conducatori, in numele acestui popor sarac, infrigurat, flamand si vai de capul si mama lui, in numele poporului Roman si un ultim avertisment , in numele suveranului Dumnezeu care este suprem, care ridica imparatii si coboara in locuinta mortilor pe alte le pentru totdeauna, va rog puneți capat intentiilor voastre murdare si detensionati poporul care va asteapta afara. Aud Cucuveauca, cantecul ei straniu ma infioara, Dar nu se opereste. Canta la Cotroceni, pe cladirea Guvernului si pe Casa Poporului, un cantec care cheama cheama solii negrii si umbrele mortii. Nu lasati colindatorii sa intre la voi, pentru ca cantecul lor este un imn al mortii pe aceiasi nota si gama ca Imnul vostru prin care ne tine-ti sub blestem, opresie, si somnolenta.
Trăiască Romania chiar Liberă !!
Romanie vei fi o lumina pe un munte!
Doru Ilioi

 

 

Pentru mai marii nostrii
Mesaj de avertisment # 2

Ascultati voi coruptilor care ati distrus Romania. Voi care ati poluat totul. Inainte era o onoare sa fi politician si era o mandrie de vrea ce reprezentai. Astazi calificarea este sa fi hot, sa injuri si sa ai o prostituata in teritoriu. Salile de sedinta sunt goale si nu aveti cvorum pentru ca jumate lipsesc si cealalta dorm. Luati cate 4-5 salarii pe economie si vi se pare ca chiar faceti ceva pe cand Saracii Români din clasa de jos sunt flamanzi si tremura de frig. Unii din copii vostrii violeaza ficele poporului si ati bagat in priza nepotismul ca sa-i scoteti ca lacrima de curati. V-ati pus averile pe alte nume si aveti impresia ca nu se afla si nimeni nu stie. Dar chiar credeti ca noi nu avem serviciii sa va ingropam serviciie. Nu uitati, cand vedeti colindatorii la poarta ca nu canta ar trebuie sa incepeti sa va ingrijorati. Cucuveauca deja a inceput sa cante pe toate cladirile din Bucuresti si unde a vazut coruptie, salnicie si mainile pline de sange va aduce moarte dupa moarte.
Sunt gata si ma ofer. V-am studiat 27 de ani si m-am uitat atent la fetele voastre si nu am vazut decat ganduri criminale, desfrau si hotie. Bufnita, pasarea cea de noapte acum pandeste sa vada pe cine sa-l impinga afara din cuib. In scurt timp toti vor fi impinsi afara si trimisi sa manance painea intristarii precum si altii au mancat-o chiar daca nu au meritat.
Ascultati voi politicieni corupti ca Romania nu este a voastra. Romania este mostenirea Dacilor lasata noua si voi ati tras-o la sorti si a ti vandut-o. Martori impotriva voastra sunt muntii plesuvi carora le-ati taiat slava si miile de fabrici care angajau zeci de mii de muncitori si astazi stau inchise ca niste stafii langa drumuri si parca doresc si ele sa spuna ceva. Ati dat totul stainilor pe pretuti de nimic. Cand aproape erati gata pe perfuzie ati intrat in UE sa ne ia chiar totul. Oare s-a suparat Dumnezru pe noi si ne-a dar ce meritam? De la cap s-a stricat tot si unde nu e cap vai de picioare.
Astazi mergi pe strazi si ramai tablou la idiotenea ce o vezi. Ati dat afara decenta si ati introduces moda draceasca. Ati dat afara muzica buna si ati introdus manele. Ati dat afara limbajul politicis si injurati ca nemernicii,
Ce-ati facut din Tara asta oameni fara de Dumnezeu. Biserici prea multe si goale, spitale prea putine si arhipline. Scolile pline de mediocrii care merg la scoala doar de forms
si unii au venele pline de droguri usoare. Casele pline de misogini care isi bat partenerul de viata pana nu mai stie de Elena, iar copii neascultatori , nerespectosi si gata de bataie. Ar trebuie cineva sa faca rocada. Sa nu uitati ca cel mai dureres si rusinos sah mat este cand ti-l da pionii. Nu uitati ca acestia va pandesc si asteapta vremea prielnica sa va puna la colt.
In incheiere, Romania este coapta si plugul este pregatit. Draga Român oriunde te-ai afla.: urcate pe cal, ia sabia in mana si nu cruta nimic. Ochiul nostru sa nu aiba mila in Ziua judecatii pentru ca Romania trebuie sa-si ispaseasca pacatul. Scurta este vremea cand Impreuna vom intra intr-o ERA a inaltei constiinte unde lumina va domnii.
Ma doare rau pentru Tara, o sa ridica o stature Lui Ceausescu si o sa o pun in inima Bucurestiului pentru ca vad si simt ca din ce in ce mai mult ca poporului le pare rau dupa el si cu titlul:
“Cel mai bun Presedinte al Romaniei
Un om neinteles de oameni “

Sa nu fiu inteles gresit. Sistemul demonic comunist a apus pe veci si niciodata nu se va mai intoarce. Dar fostul Presedinte pe care l-ati omorat in Ziua Sfantului Craciun a facut bine acestei tari. In timpul Lui aveau toti de munca, eram aparati de dusmanii, mamele eroine primeau pensie si erau laudate, in scoli era respect imbracaminte curata, si multe altele care as putea sa le mentionez. Da, da adevarat ca aveam putina frica si aveam unele limits. Dar sa stiti ca unii oamenii trebuie struniti si limitati a sa faci ceva din ei.
Acum avem libertatea dar a disparut frica. Asta este Romania astazi, coada Europei.
Ce-ati facut din tara asta, voi doritorii libertatii.
Vai, vai, vai fica poporului cum stai astazi si suferi.
O libertatea neinteleasa! Am lasat libera prostia si am incatusat cinstea, respectful, curajul si frumosul. Am lasat liber zgomotul si am incatusat linistea. Am lasat libera rascoala si am incatusat pacea.

Ridicati-va tineri, veniti din departari, voi vulturi ai cerului și rupeți aceste lanțuri pentru totdeauna. Dezlegati și scoate-ti România de sub acest mare blestem. Nu stați și va uitați ci dați ajutor acestei fice iubite a poporului care zace violată de aceste entități demonice. Aduceți-ne pacea și liniștea pe care ne-au luat-o, pentru ca suntem torturați înăuntrul nostru mereu de dragostea și visul după liniște .
Avem și noi dreptul la viața
Avem și noi dreptul la bine
Avem și dreptul la fericire

Draga Romanie ai genii si oameni dotati in tine, ai copii protege predestinați pentru așa ceva. Lăsați-i sa va învețe, lăsați-i sa va ajute. Ai in tine tineret care intr-o zi vor conduce lumea.
Sunt de-ai noștri, din aceiași seva, oameni marcați pentru acest timp. România este timpul tău—deschide ochii sa vezi ca suntem din tine și cu tine ,…..si niciodată contra ta.

Doru L Ilioi
The new hope
Presedinte NOR

 

 

 

Citeste si da mai departe ” Share ”
Mesaj # 4

 

 

Dragi prieteni si colegi Romani, care sunteti imprastiati peste tot în lume:

Sunt gata pentru o noua sarcina si ma pregatesc în interiorul meu, cat si în exterior la cea mai mare si inalta capacitate pentru marile schimbari care vor avea loc in viitorul apropiat. M-am nascut un miracol pe acest pamant şi întotdeauna am adus schimbări în jurul meu. Vremea este foarte aproape pentru schimbarea finala si asta este atunci cand poporul Roman va decide corect si decizia lor cea dreapta va marca istoria pentru totdeauna. Vine vremea când veţi avea puterea suprema de a va alege propriul destinul, dar nu pentru 4 sau 5 ani ci pentru minimum 50 de ani. Această alegere va fi între viaţă şi moarte sau intre binecuvântare sau blestem. Romania va intra intr-o noua era si intr-un nou sistem. Dragi Romani, guvernul va fi inlocuit cu o alta forma, conducerea Romaniei la fel iar parlamentul eliminat sau inlocuit cu o alta forma de mediere, 300 fiind indeajuns. Tradatori si oameni care au supt acesta tara si au uscat-o de seva nu vor mai avea posibilitatea să candideze din nou pentru vre-o funcţie publică. Nu numai ei, ci toti care au fost implicati în actul cel mai mic de fraudă sau santaj public,lovind prin aceasta fapta tara,va fi negata orice posibilitate de a fi un viitor candidat. Totodata va trebuie să plătească inapoi fiecare banut pe care-l datoreaza tarii, effectively sau prin munca silnica si grea. Conceptul clasei actuale, social, economic si politic este depăşit şi nu se va potrivi în noul sistem sau noua alternativa, noua ordine.
Apelez la firul ierbii, la cei care stau la domiciliu, la Romanii dezorientati care nu mai stiu ce este bine si rau. Apelez la clasa de tineri intre 18 si 35 care poate nu au votat niciodata fiind descurajati de ce este si se vede. Vă rog sa-mi dati o sansa, va rog sa-mi da-ti VOTUL dumneavoastră şi voi schimba Romania pentru totdeauna. Ţara noastră divină va arata total diferit de ceea ce vedeti acum. Alte naţiuni se vor holba la noi si vor fi geloase, ne vor poftii prosperitatea şi frumuseţea. Ochii lor vor fi gelosi si fara sa-si dea mult seama ne vor urma planul si conceptul pentru că va fi singura modalitate de a întâmpina viitorul şi va fi singurul mod de a evita dezastrul total.
Este foarte trist că am primit multe mesaje de la colegii mei români împotriva propriei lor ţări şi a noii schimbari pentru o Românie mai bună. Aici doar câteva:
România este buna de nimic!
Isi merita situaţia, isi merita soarta !
România este o ţară blestemată!
Iar eu Doru Ilioi sunt un nebun, pentru ca am luat aceasta decizie. deoarece schimbarea va fi în zadar!
Atât de trist sunt că aceşti oameni nu sunt străini, ci sunt români care au familiile acolo. Ii intreb acum :
Ce sa întâmplat cu spiritul de Român ?
Ce sa întâmplat cu curajul de Român?
Ce sa întâmplat cu noi ca oameni, destinati de Dumnezeu să ne nastem acolo? Nu am ales noi. A fost ales pentru noi!
Ne uram propria noastra naţiunie?
Ne uram fratii si surorile de acolo si aici fugim unii de altii ? Cum este conştiinţa dumneavoastră colegii mei Români atunci când veţi vedea ţara noastră la pământ. Am devenit batjocura Europei şi nu numai? De ce şi de ce?
De ce nu ajutati pe cineva care chiar are un plan şi planul pentru tine este pentru prosperitate si viata buna. Destinul tau este cuprins in acest plan. Nu un plan de jaf si distrugere! Eu nu voi lua nici o plata pentru serviciile pe care le voi face. . Voi face aceasta slujba bine si din dragoste, ca unei mari organizatii de caritate pentru oamenii care sufera. Privesc Romania ca un orfelinat cu o mulţime de copii care nu au pe nimeni, fara mame şi taţii , ca niste copii ai nimanui luati în primire de mâinile reci si viclene ale altor naţiuni crude, fiind furati de averea mintii si a sufletului. Tineretul nostru părăseste ţara pentru a fi robii altor naţiuni iar pe unele din ficele Romniei dezhumanizandu-se prin cele mai perverse slujbe. Şi nu numai tineri, dar, soţiile au lăsat soţii lor, sotii au lasat soţiile lor si asfel punand copii lor pe calea de auto-distrugere.
Uita-te cu atentie României, sute de mii de familii distruse doar pentru că tu nu ai făcut alegerea care trebuia facuta. Rata de sinucidere este la cea mai inalta limita deoarece saracii si nefericitii care nu au siguranta zilei de mâine isi pun mai degrabă capăt viaţii lor decât sa moara treptat in foame si frig sau sa vada familiile lor cum se destrama si sufere.
Acesta este ultimul apel de trezire Romanie inainte ca sa cati în haos sau sa fi anihilata de o naţiune cruda sau de un imperiu hain. Uneori chiar ma intreb despre cuvintele pe care eu le vorbesc, si rostul lor, dar asculta foarte atent că acestea nu sunt cuvintele mele. Acestea sunt cuvintele lui Dumnezeu prin om. Romanie incearca sa te trezesti,. Draga mea si unica mea natiune, trezeste-te inainte de dezastru total. Am încercat si incerc incontinu să avertizeze poporul meu, ca nu cumva sa prefere robia de acum încolo, pe pamantul propriu… ..dar ei oare asculta?
În cazul în care România va auzi glasul meu, dacă România va dori să studieze platforma mea politică pentru viitor, vor vedea speranţă şi bunăvoinţă, o platformă de prosperitate economică, o platformă pentru restructurarea sistemului juridic şi schimbarea sistemului politic Foarte important este
restructura Departamentul de Sănătate, şi asigurarea ca cei cu dezavantaje sau handicap vor avea ingrijire speciala considerand ca Dumnezeu ne incearca mila prin ei. De asemenea, avem de a restructura Fondul de pensii pentru persoanele în vârstă “ Batranii nostrii “pentru că le datorăm totul . Orfelinate noastre să fie restructurate şi bine întreţinute. Nu ne mai putem permite să ne vândem copiii noştri la alte natuni spre a fi abuzati. Femeile noastre trebuie protejate de orice violenta şi strict oprita Violeta. ( misoginismul trebuie eliminat ) Pedepse mari pentru abuzul copiilor. Traficul de fiinţe umane trebuie să fie eradicat de pe teritoriul tarii noastre. Copiii noştri sunt cel mai deştept din lume , advarate raritati şi sunt viitorul naţiunile noastre. Si ultimul dar foarte important, este sa protejam frontiera, cultura noastră şi limba noastră. Dragi fraţi Români, mă auziti? Draga Prieten Roman, fa-ti un pic de timp din tumultul vietii si gandeste-te la Romania. Nu o sa vedeti altceva decat o frumusete de fecioara violata de nistre monstrii. La urma urmei este o tara micuta si priveste mai atent ca are lacrimi in ochi si plange in taina pentru libertate, si dreptate pentru toti Romanii.
Romania….ma auzi ? Dragi Romani de pretutindeni, asculta-mi strigarea si uneste-te cu mine. Haide impreuna sa facem marea diferenta.
Lets Make Romania Great Again?
Haide sa facem Romania Mare din Now!
Doru Ilioi
Noua Speranta

 

 

 

Citeste si da mai departe —
Mesaj # 5

 

 

 

Draga Roman daca esti un DAC adevarat trimite la toti. Trage sfoara prin tara —vine schimbarea—

Ma interb din nou : ce s-a intamplat? Oare ne-am pierdut identitatea de Români. Oare ne mai putem numii sau identifica cu Dacii de alta data?
Cand un popor isi alegre niste lideri asa se slabi si fara inima pentru tara, acel popor este sub pedeapsa Lui Dumnezeu. Doamne oare cat mai trebuie sa platim si sa suferim caci ne-am omorat liderul in Ziua Sfantul Craciun. Doamne fie-ti mila de noi ca ni se duce mostenirea parintilor nostri la niste straini reci si devenim robii unui sistem care nu il cunoastem si ne vrea pieirea. Da Doamne suntem vinovati, ne recunoastem ca am gresit, dar iarta- ne si adu din nou nori albastrii si inviorare in tarisoara noastra. Tu ai binecuvantat pamantul tarii noastre cu cele mai bune si consistente bogatii ascunse in multi nostrii, ne-ai dat cele mai frumoase paduri si ape de sticla unde isi primeste vindecare sufletul. Doamne nu ne lasa sa pierdem totul.
Suntem tristi, amarati si suntem intr-o confuzie din care numai mana ta ne mai poate scape.
Doamne nu te supera pe noi pe vecie. Doamne te iubim si spunem ca suntem poporul tau.
Dragul meu Român oriunde te-ai alfa: oare ai putea rostii aceasta rugaciune sincera si sa te identifici si tu ce ceea ce spui? Fa-o din íntima pentru ca izbavirea o sa vina in curand.
Vreau sa va spun si va garantez ca din acest popor, cand acesti conducatori si guvernare nu o sa mai stie ce sa faca si vor da doar din uneri, din pamantul nostru Dumnezeu va ridica un líder puternic caruia nu ii va fi rusine sa se indetifice cu cel de jos si amarat si va ridica Romania care sta ingenunchiata de peste 28 de ani cersindu si existenta de la UE si alte natii pe cele mai mari culmi ale progresului cultural, si economic. Noi avem totul ce ne trebuie pentru a fi o tara independenta. Ne putem sustine singuri si inca vom putea ajuta si pe altii. Nu vom mai depinde de monstrul UE care da cu o mana si ne ia cu patru. Dacii nu au fost robi si mai bine au murit decat sa fie robi pe pamantul lor propriu castigat cu sange.
Te intreb: esti un Dac adevarat, curge prin vinele tale sange de Dac. Esti gata sa stai in picioare din pozitia ta incovoiata cu forta.
Ridica ochii, prinde putere pentru ca vom avea nevoie de tine. Tu esti un Dac, ai o valoare mare, nu te lasa infrant.
In curand vine rezolvatea, pentru ca acesti oameni rai vor cadea si in Romania o noua Dacia va triunfa buna credinta, libertatea si adevarata democratie.
Va garantez ca imnul Romaniei de astazi ” Desteapta-te Romane” se va canta pentru ultima data iar apoi va intra in analele timpului. Nu avem nevoie de un asa Imn care nu ne reprezinta, ne trage inapoi si de cate ori il auzim ne sintim jigniti. Ne aduce aminte ca inca dormim si dormim si dormim si nu be mai trezim. Unul mai pozitiv, major sa putem infrunta talazurile intr-o lume schimbatoare pe zi ce trece. Romania, te iubesc- esti tara mea, esti Dacia .
Dragi Români fiti optimisti, cand vedeti raul cat mai mare ridicati privirile—Izbavirea se apropie–
Dumnezeu sa binecuvinteze Romania si toti romanii oriunde a-ar afla. Simt ca se apropie timpul cand nu numai Romani venii inapoi dar si alte natii vor venii in Romania pentru
asi gasi pacea. Va fi o tara a visului, o adevarata Utopie.
Doru L Ilioi
Viitor Candidat
Am primit versurile unui cantec pe care-l cantam la chitara acum 40 de ani. Sa ramana doar cantec si sa nu se implineasca.

Doamne, vino Doamne,
Să vezi ce-a mai rămas din oameni
Doamne, vino Doamne,
Să vezi ce-a mai rămas din oameni

Nopţi lungi şi triste
Acasă mă gândesc
Şi pe voi acolo vă zăresc
Sunt nopţi pline de groază pentru mine, în război
Sunt nopţi de basm acolo la voi
Şi Doamne, pentru ce o viaţă de coşmar
Şi pentru cine se moare în zadar
Sunt nopţi pline de groază
Când teama mi-e să simt
Sunt nopţi de basm de care nu mai ştiu

Doamne, vino Doamne,
Să vezi ce-a mai rămas din oameni
Doamne, vino Doamne,
Să vezi ce-a mai rămas din oameni

De ce nu încetaţi acest cumplit război
De ce va gândiţi numai la voi
Şi nici nu vă pasă de mama care-şi plânge
Copilul său ucis ce zace-n bălţi de sânge
Şi nici nu vă pasă de cei ce nu mai sunt
De cei ce vă acuză de-acolo din mormânt

Doamne, vino Doamne,
Să vezi ce-a mai rămas din oameni
Doamne, vino Doamne,
Să vezi ce-a mai rămas din oameni

AM VAZUT OAMENI RAZAND SI INGERII PLANGAND!