Doruilioi.com

  1. Profetie-Vedenie! Septembrie , 23 2010 – Phoenix

ÎNCEPUTUL SFĂRȘITULUI!

Vulturul v-a ataca Persia, acesta v-a fi un semn că începutul sfârșitului este aproape. Nu numai că omul v-a lupta împotriva omului, dar chiar și forțele naturii se vor dezlănțui și mii de ființe vor fi ucise de furtuni, inundații, cutremure și tornade. Acest pământ v-a rămâne fără garanție? Acum acel sfârșit pare a fi aici, omenirea tremură din toate încheieturile.

Încercați să utilizați internetul la cerința minimă, numai pentru informațiile din școală sau din listă. Televizoarele moderne din casa dumneavoastră vă rugăm să le deconectați de la priză, pentru că sunteți prizonier în propria casă și cineva vă ascultă și vă urmărește prin intermediul camerelor video preinstalate in aceste instrumente media. Conectati-va doar când urmăriți ceva și deconectați din nou. Profitați de acest colaps economic și scăpați de orice debit și de tot ceea ce nu aveți nevoie.


Vulturul va fi rănit, vulturul va fi rănit. Tot mai multe grupuri de creștini se vor aduna prin case, deoarece bisericile mari vor fi un loc de adunare/colectare a informațiilor. Fratele tău se va întoarce împotriva ta.

Încercați să utilizați medicamente de casă și remedii naturiste! Renunțați cât mai mult la medicamentele eliberate pe bază de rețetă și  la medicamentele din farmacii. Ele te vor duce în spitale care vor deveni locuri ale morții.

America(vulturul) va fi rănită, dar v-a supraviețui. Nu fii o victimă! Capul șarpelui va fi lovit tare și fiara v-a  tremura și va tremura până la coadă.

Mult plâns, mult murmur, dar aceste zile au fost prezise și în curând vor fi aici. Aveți credință și priviți! Nu putem scăpa de planul predestinat, dar să avem credință. Cel care a făcut planul are un scop pentru toată lumea și pentru toate.

Ursul rus v-a urla, dar v-a trebui să participe la asta. Gomer se va întreba, dar va rămâne departe. Regii estului vor ignora totul. Focul va lumina cerul în est. Teroarea va fi de neimaginat. O lumină va apărea din nord, va împărți cerul în jumătate și va opri toate aceste carnage.

Aveți o singură viață de trăit. Faceți cum este cel mai bine! Nu putem opri ceea ce vine. Fiți pregătiți

A lui Dumnezeu să fie gloria și slava in veci! Amin!

2. Lucrare , vedenie! Iunie 1986 – New York

STEAGURI PE CER! –

Am ieșit afară din casa. Locuiesc in Middle Village , New York. Afară era innorat. Deodată am văzut niște semne pe fața pământului ce păreau ca fi niște umbre. Atunci mi-am dat seama că umbrele sunt produse de ceva ce era pe cer.

Când m-am uitat în sus, am văzut pe cer un tablou foarte mare. Acel tablou, era împărțit iî patratele. În fiecare pătrățel era steagul unei țări dar era legat în acel tapet mișcător. Ma uitam curios și încercam sa disting vreun steag, dar în repetate rânduri veneau nori și-mi întunecau vederea. Lumea care era pe pamant nu se panica deloc, si nu-i interesa se se intampla.

Asa cum ma uitam atent, deodată am văzut steagul Americii. Era in colțul din dreapta al acestei țesături iar in cealaltă parte oposita era cel a Australiei. Prima data am crezut ca este al Angliei, dat cand m-am uitat mai atent, am văzut ca steagul Angliei era mai mic într-un colt al celuilalt steag. Era al Australiei. Undeva pe la mijloc am văzut și steagul Elveției.

Acel panel ( sau tesatura ) mergea foarte încet pe cerul Europei, dar direcția lui era sa inconjoare pamantul.

Am început să strig la oameni tare spunâdu-le : priviți se unesc popoarele sub un singur drapel. Se apropie sfârșitul, dar nimeni nu ma băga în seama in timp ce incetul acest tablou se plimba deasupra popoarelor.

Priviți in curand multe popoare din lume se vor unii. Vor face o coaliția crezand ca vor fi in siguranță si se vor apara reciproc, dar ceea ce încă nu știu este ca dușmanul ii va cobori repede si deodată, dinauntru lor.

A lui Dumnezeu să fie slava și gloria în veci ! Amin!

LUCRARE -April 4.20 ORA 10’30 – Phoenix

LUMEA DEVINE VIOLENTA!

Dintr-o data totul a devenit foarte întunecat de parcă era totul acoperit ca un fel de smoală neagră. Aceasta lucrare a fost un nou început și o experiență nouă de care lumea încă nu a experimentat pana acum.

Fantana cea mare adâncului s-a deschis și fum mare, dens si de culoare negru a început sa iasă din ea.

Lumea va încerca prin tot felul de mijloace să curate aerul infectat dar nu va putea. Pentru ca nu era normal de de origine omenească ci venit parcă din alt realm.

Oamenii vor devenii rai si mai violenti ca niciodata. Ei îl vor condamna și înjura pe Dumnezeu dar incet se vor obisnuii ca nu este o alta alternativa. Bucuria și fericirea vor fi un lucru sau afectiune a trecutului .

Bisericile cele mari vor face tot felul de ritualuri crezand ca Dumnezeu va fi influențat, dar vor fi posedați de spirite de fatalism și nu le va mai pasa de nimic.

Din acea fântână a adâncului prin acel fum vor iesii tot felul de spirite necurate și vor poseda și îi vor chinuii pe bieții oameni:

1. Violența în familie va crește cu 100%

2. Divorțurile vor devenii o normalitate și vor ajunge la 75%

3. Numărul avorturilor va crește colosal înmulți și va fi comparat cu o lovitură la un deget.

4. O mulțime de copii vor fugii de la casele lor spunand ca nu au libertatea de a face ce vor, vor devenii violenti si for fi atrasi de închisori.

5. Multi din aceștia din lipsa de bani vor fi posedați de spiritul homosexualitatii care nu este un mod de viata sau o afecțiunie ci este un duh necurat care chinuie ființa umană.

6. O mulțime de tineri și adulți decazuti moral, sub toata presiunea și tot stresul produs de acest timp decăzut , vor lua asupra lor vinovăția divorturilor, separatii si violentei si se vor sinuciude. Sinucidere in masa.

La unii limba in gura va devenii roșie și li se va usca fara apa.

Some Christians in confusion vor începe sa se pregateasca pentru acele zile grele, si isi vor sapa tunele, buncăre și goluri pentru supraviețuire si-si vor incarca multă hrană pentru supraviețuire. Dar ei și familiile lor cand vor intra in ele nu vor mai iesii afara. Tunelul și buncărul le va fi mormantul. Ei vor devein mancare pentru furnici, serpi si sobolanii flamanzi. Vor murii de o moarte teribilă. Nimeni nu va scapa.

Singura salvare este astăzi ca toți oamenii sa se uite in sus , inspre munti ca de acolo ne vine izbavirea.

Pregateste-te pentru o viata in Veșnicie or pregateste-te pentru o viata in Buncar. Nimeni nu te va putea salva, nici mama, nici tata, nici fratele sau sora. Nimeni ci numai Dumnezeu care ti-a întins mâna prin Mântuitorul nostru.

Cel mai sigur buncar de supraviețuire este sa fi ascuns in El, apoi împreuna cu El in Dumnezeu.

Deci Omule, pregătește-te să te întâlnești cu Dumnezeul tău!

A lui să fie toata slava și gloria în veci ! Amin!